Het Belang Van Kwalitatieve Backlinks Voor Linkbuilding

Published May 18, 22
7 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Hoe Genereer Je Goede Backlinks

Voor een informatieve website zijn er dan weinig pagina’s die interessant zijn om te linken. Daarom is het goed om in content marketing te investeren. Schrijf interessante artikelen die van toepassing zijn op jouw doelgroep. Verkoop je handgemaakte sieraden? Schrijf dan ‘how to’s’ over het combineren van sieraden of over de opkomst van het gebruik van duurzame materialen bij het maken van sieraden.

Wees je er wel van bewust dat er al héél veel blogs zijn. Wanneer je in een branche werkzaam bent waar al heel veel artikelen voor aanwezig zijn, dan is het lastig om uniek te blijven. Kom echter niet met het zoveelste artikel met tips aan als deze al ruim vertegenwoordigd is online. Backlinks kopen: Is dat überhaupt verstandig?.

Zo trek je de aandacht. Het starten van een blog is geen oplossing voor het snel verkrijgen van backlinks (Websites die relevant zijn voor jouw website). Hier gaat veel tijd in zitten. Wanneer het echter eenmaal goed loopt, zal je hier jaren profijt van hebben. Zeker als beginnend ondernemer is het niet vanzelfsprekend dat je binnen korte tijd veel backlinks zult verzamelen.

Bijvoorbeeld door andere ondernemers in dezelfde branche aan te schrijven en om backlinks te vragen. Zorg er dan wel voor dat je eventueel ook content levert die ze kunnen gebruiken. Je kunt het ook juist zoeken bij je naasten. Tegenwoordig beschikt bijvoorbeeld bijna iedereen over één of meerdere social media accounts.

Dit geldt overigens ook voor jou zelf. Je kunt ook op je eigen social media links naar je eigen website plaatsen. Vraag webmasters om een linkje naar jouw website te plaatsen. Het zijn maar kleine dingen, maar ze kunnen écht een groots effect hebben. Ken je toevallig iemand in je omgeving die een eigen website beheert, die tevens semi-relevant voor jouw website en de bijbehorende branche kan zijn? Vraag deze dan ook gerust om een linkje.

Hoe Kom Je Aan Backlinks?

Zo maak je alvast een mooi begin met het verzamelen van backlinks en is de eerste stap in elk geval al gemaakt. Bij sommige grote blogs is het toegestaan om een reactie met bijbehorende backlink te plaatsen. Soms zelfs do-follow links. Het plaatsen van blogreacties kan daardoor heel goed werken bij het verzamelen van backlinks.

Het heeft bijvoorbeeld geen zin om op alle blogs een reactie te plaatsen met een bijbehorende link - Linkbuilding uitbesteden. Je moet wel relevant kunnen zijn voor het onderwerp van het artikel en een échte inhoudelijke reactie kunnen geven. Doe je dit niet, dan zal Google dit als spam aanmerken. Wat eigenlijk ook zo is natuurlijk.

Directories zijn een vak apart als we het over het verzamelen van backlinks hebben. Dit zijn namelijk verzamelsites die over heel veel verschillende links beschikken. Het is hun doel dus om zoveel mogelijk relevante en kwalitatieve links te verzamelen. Google kan het gebruik van directories echter zien als manier van betaalde linkbuilding.

Wees je er ook van bewust dat directories dagelijks ontzettend veel aanvragen binnen krijgen. Het verzenden van een aanvraag is dan ook geen garantie dat je daadwerkelijk met een backlink wordt beloond. Sterker nog, zelfs als je heel relevant bent is het aantal aanvragen wat gehonoreerd wordt slechts 10% - Linkbuilding Uitbesteden Is Zo Gek Nog Niet..

Meestal zijn dit kwalitatieve links die naar goede informatie op jouw website verwijzen. In verschillende SEO-tools kun je achterhalen wie naar je linkt. Zelf geïnitieerde links: je vraagt bijvoorbeeld een blogger van een website of klant om naar jouw website te linken. Ook zijn er verschillende bedrijven die links kunnen inkopen, ruilen of huren - Hoe kom je aan backlinks?.

Hoeveel Backlinks Heb Ik Nodig Om Bovenaan Te Staan?

Zelf gerealiseerde links: deze links heb je zelf toegevoegd op een verzamelsite of forum. Hoe belangrijk zijn backlinks eigenlijk? Wanneer er naar je website wordt gelinkt, is dit uiteraard iets positiefs, want dit kan gezien worden als een soort aanbeveling - Duitse Backlinks Kopen. Websites met veel backlinks bouwen autoriteit en vertrouwen op en kunnen daardoor hoger in de zoekresultaten verschijnen.

Google kan namelijk heel goed context lezen. Een link van een website met veel autoriteit heeft veel meer invloed op de ranking van jouw site dan een links van een onbekende website uit India. Google wil dat je kwalitatieve content brengt, daarom is het beter om het algoritme van Google niet te willen manipuleren door links te kopen.

Mocht je toch snel aan links willen komen, let dan wel goed op wat voor sites naar je linken. Linkbuilding uitbesteden. Artikeloverzichten en gastblogs voor je linkbuilding Er zijn veel artikeloverzichten waar je je website in kunt laten opnemen. Zorg wel altijd dat ‘follow’ aanstaat. Wanneer ‘no-follow’ aanstaat, geeft de zoekmachine de opdracht om de link niet te registreren.

Daarnaast kun je ook backlinks verkrijgen door te gastbloggen. Links uit een blog hebben vaak ook een hogere SEO-waarde. Op veel verschillende blogs heb je de mogelijkheid om een gastartikel te schrijven. De pagina waarvoor je blogt krijgt goede content en jij krijgt een backlink naar je website: een win-win situatie! Het aantal backlinks Wees liever wat bescheiden met backlinking dan te enthousiast.Zodra de zoekmachine door heeft dat jij backlinks verkrijgt zonder relevante content, dan kan jouw website ‘strafpunten’ ontvangen, waardoor je website minder goed vindbaar zal worden. Wil je toch backlinks verkrijgen vanuit marketingperspectief? Zorg dan voor niet meer dan 2 links per week. Wil je backlinks verkrijgen door te gastbloggen? Plaats niet meer dan 4 inhoudelijke content links per week (Welke Backlinks zijn meest waardevol?).

Waarom Is Het Belangrijk Om Backlinks Te Kopen?

Hier moet je opletten: Let op de populariteit van de website die naar jouw website linkt. Hoe hoger de website gerankt wordt, des te meer waarde dit heeft voor jouw website. De tools die je kunt gebruiken: de Link Explorer van MOZ. Check altijd het onderwerp. Hoe beter de website die naar je linkt aansluit bij jouw content, des te hoger de relevantie van de backlink is.

Google let ook op de actualiteit van de content en de links. Wanneer het aantal links naar een pagina op je website groeit, laat dit zien dat de content relevant en actueel is. Zó kun je relevante backlinks verkrijgen Hieronder vind je een aantal opties waardoor relevante websites naar jou linken: Zorg voor interessante en inhoudelijke content, waar men graag naar link.

Dit kun je doen door middel van verschillende backlink-tools en check de kwaliteit van deze links. Hierna kun je zelf de sites benaderen met een verzoek om een link naar jouw website mee te nemen. Wat kan ad your service voor jou doen? Backlinks zijn belangrijk voor je positie in de zoekmachine(s), maar wel wanneer je dit op de juiste manier doet.Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van vrijwel iedere SEO strategie. Linkbuilding is een onderdeel van off-page optimalisatie. Oftewel, linkbuilding vindt niet plaats op de website zelf, maar wordt elders op het web uitgevoerd. Wat is linkbuilding dan precies? Zoals de naam suggereert, is linkbuilding het aanmaken van backlinks naar je eigen website of webshop.

Bij Rise Online zijn we in staat om de linkbuilding voor jouw website of webshop te verzorgen. Waarom hechten zoekmachines waarde aan linkbuilding? Linkbuilding kan je dus helpen om hoger in de zoekmachines te komen, maar waarom is dit nu zo een belangrijk onderdeel van SEO? Zoekmachines als Google hechten waarde aan backlinks, omdat dit hen een beeld kan geven van hoe relevant een website is.

Linkbuilding & Backlink Strategie

Die computers zijn niet in staat om je website echt te lezen, maar toch worden zoekmachines steeds beter in het herkennen van kwalitatieve websites. Zo kunnen ze de content op je website steeds beter analyseren, maar meten ze ook hoeveel backlinks je naar je website hebt. De backlinks zijn een teken dat er elders over jouw website of webshop wordt gepraat. Goede backlinks kopen, hoe pak je dat precies aan?.Echter, moeten we hier wel een kanttekening bij plaatsen. Spamlinks zullen je website absoluut niet hogerop helpen, integendeel zelfs - Hoe genereer je goede backlinks. De zoekmachines analyseren namelijk zelfs van welke websites de backlinks afkomstig zijn.

Linkbuilding is ook in 2019 essentieel voor jouw SEO positie (Hoe krijg je een do-follow backlink van LinkedIn?). Hoe zat het ook alweer en waarom is linkbuilding nodig? Met linkbuilding zorg je ervoor dat je probeert om zoveel mogelijk websitelinks naar jouw website te krijgen. Deze links worden ook wel backlinks genoemd. Hoe meer backlinks, hoe beter. Waarom? Wanneer zoveel websites aandacht aan de website geven, dan moet de content op de website wel van kwaliteit zijn en is daarmee dus waardevol voor de gebruiker.

Zodoende probeer je een zo goed mogelijk netwerk van links op te bouwen, wat uiteindelijk resulteert in een sterk backlinkprofiel - Plaats zelf backlinks op websites. Een sterk backlinkprofiel is van hoge waarde en autoriteit. Dit betekent dat je ook zoveel mogelijk links moet vergaren van websites die ook een hoge waarde hebben en daarom een hoge autoriteit.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Smart Home Beveiliging Installeren

Published Sep 10, 22
10 min read

Beveiliging Iphone

Published Sep 01, 22
5 min read